Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان گلستان گفت:رعایت دستورالعمل های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا سرلوحه فعالیت آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

به گزارش ایسنا، دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست خبری با رسانه های گروهی استان گلستان گفت: رعایت دستورالعمل های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا سرلوحه فعالیت آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی است

 معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در این نشست، مهارت‌افزایی را از اهداف مهم این دانشگاه برشمرد و گفت: پنجه‌های کارآمد گره‌های بسته اقتصادی و صنعتی را باز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه مهارتی است که ۶۰ درصد آموزش‌ها عملی و ۴۰ درصد نظری است، اظهار کرد: با شیوع کرونا کار کمی مشکل شد، اما تلاش کردیم سامانه‌هایی را برای ارائه آموزش ها شناسایی کنیم.در این راستا ترم گذشته تجربه خوبی بود و فعالیت آموزشی بخش نظری با کیفیت خوبی انجام شد.

دکتر جلالی جواران بیان کرد: با ارسال بخشنامه های آموزشی و هماهنگ با ستاد کرونای استان ها بناشد برای شروع سال تحصیلی جدید، بخش عملی آموزش ها با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در محیط کار عملی انجام شود.

وی افزود: در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گلستان، در بخش عملی، کارگاهی، گلخانه و کارخانه به خوبی برگزار شد با وجود شیوع ویروس کرونا امیدواریم بتوانیم ماموریت‌های دانشگاه را به نحو احسن انجام دهیم.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی ۱۸ مهرماه سال ۱۳۷۱ با هدف بلندی تشکیل شد که مبنای آن مهارت بود تا نسل سوم دانشگاهها، پرورش افراد کارآفرین و مهارتی باشد.

وی گفت: بیشترین شاغلان دانشگاه‌های کشور مربوط به دانشگاه جامع علمی کاربردی بوده است. سالانه حدود ۲۰۰ هزار دانشجو داریم که ۳۵ هزار مدرس به آنها آموزش می‌دهند حدود ۲۰ الی ۲۵ درصد دانشجویانی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی اشتغال دارند برای ارتقاء مهارت و دانش تحصیل می‌کنند.

دکتر جلالی جواران بیان کرد: باید دانش خودمان را به روز کنیم و به روز باشیم و از دانش مان به گونه‌ای استفاده کنیم که الگوی اخلاق، مهارت و تحقیق باشیم.

وی همچنین در آیین تجلیل از مدرسین برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گلستان تأکید کرد: این دانشگاه تمام تلاش خود را دارد تا دانش‌آموختگان با مهارت بالا تربیت کند.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه کشاورزی را یک ظرفیت در استان گلستان دانست و گفت: استان گلستان در کشاورزی بسیار توانمند است و نیاز است که در راستای توسعه کشاورزی با همکاری مسئولان استان اقداماتی انجام شود.

دکتر جلالی جواران با تأکید بر اینکه بخش کشاورزی می‌تواند گره‌گشای کشور باشد، تصریح کرد: امنیت ملی ما به امنیت غذایی گره خورده است و هرچقدر در این بخش کار کنیم در کشور وضعیت بهتری خواهیم داشت. متأسفانه در کشور توجه لازم به کشاورزی نکردیم و اگر همان میزان که در سال‌های قبل به خودرو سوبسید دادیم، برای کشاورزی هم این کار را می‌کردیم، الان می‌توانستیم در چاه‌های نفتمان را ببندیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی، وی توجه به رشته‌های گردشگری، مدیریت، فرهنگ و هنر و صنعت در بخش صنایع سبک و های‌تک را از دیگر نیازهای استان با توجه به ظرفیت ‌های آن دانست و گفت: بیش از ۸۲ درصد مراکز علمی کاربردی استان گلستان در سطح ۲ قرار دارند؛ متوسط کشوری این آمار کمتر از ۶۰ درصد است. پیش‌بینی می‌شود استان گلستان در آینده از نظر دانش‌آموختگان مهارتی جزو استان‌های برتر کشور باشد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به موضوع آموزش‌های مهارتی در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: می‌توانیم در این دانشگاه دوره‌های کوتاه‌مدت مهارتی را علاوه بر مراکز علمی کاربردی، توسط بخش خصوصی قوی و دارای زیرساخت مناسب برگزار کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی رعایت دستورالعمل فعالیت آموزشی استان گلستان جلالی جواران آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۰۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای ایجاد و گسترش تعامل و همکاری‌های علمی - تحقیقاتی و آموزشی، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس با امضای آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و حمید قاطع مدیرعامل شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس منعقد شد.

این تفاهم‌نامه با هدف راه‌اندازی مرکز تحقیق، توسعه و توانمندسازی شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس و استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، فنی، آموزشی و پژوهشی با محور سکوی «ست» منعقد شده است.

همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی، همکاری در زمینه تألیف، ترجمه اسناد، کتب و مدارک علمی - آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی مشترک به‌منظور تربیت نیروی انسانی متخصص در مقاطع مختلف تحصیل، همکاری در زمینه دوره‌های کارآموزی و کارورزی دانشجویان و انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی و جهت‌دهی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیاز‌های شرکت از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه در ۱۴ ماده و به مدت یک سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه تجارت
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس