Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید مازندرانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان در خصوص آخرین وضعیت دانشگاه تعاون در استان گلستان اظهار کرد: قرار بود دانشگاه تعاون به عنوان نخستین دانشگاه تخصصی در بخش تعاون کشور در این استان تاسیس شود، اعتبار اجرای این پروژه به دانشگاه جامع گلستان اختصاص یافت که آنها به تعهداتشان عمل نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: قرار بود اولین استانی باشیم که دانشگاه تعاون را راه‌اندازی می‌کنیم ۱.۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای راه‌اندازی دانشگاه تعاون به دانشگاه جامع گلستان داده شد تا آن را ایجاد کنند اما از عمل به تعهدات خود بازماندند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به اینکه تعاون باید ۲۵ درصد سهم اقتصادی کشور را در تولید ناخالص ملی، اشتغال و اقتصاد داشته باشد، افزود: سعی کردیم برای تحقق این هدف برنامه‌هایی داشته‌ باشیم و از طریق آن اهمیت تعاونی را متذکر شویم.

* برگزاری جشنواره تجلیل از ۱۸ تعاونی برتر استانی و ملی  از برنامه‌های هفته تعاون در گلستان

مازندرانی در تشریح برنامه‌های هفته تعاون گفت: دیدار با تعاون‌گران و اعضای اتاق تعاون، نشست با بانوان تعاونگر، افتتاح طرح‌های تعاونی که در طول سال انجام می‌شود از جمله برنامه‌هایی بود که در هفته تعاون انجام گرفت.

وی از افتتاح ۱۳ طرح تعاونی با اعتبار ۸۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خبر داد و افزود: راه‌اندازی این تعداد طرح زمینه اشتغال ۶۲ نفر در استان را به وجود آورد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان جشنواره تجلیل از ۱۸ تعاونی برتر استانی و ملی را از دیگر برنامه‌های هفته تعاون برشمرد و گفت: افتتاحیه طرح‌های تعاونی در شهرستان‌های آق‌قلا، رامیان و کردکوی انجام شد، تور مجازی و کرسی تعاون از جمله برنامه‌های هفته تعاون بود.

مازندرانی با اشاره به اینکه ثبت و ایجاد ۵۳ تعاونی در دستور کار است، بر لزوم راه‌اندازی تعاونی فراگیر در روستاها و ارائه خدمات جامع تاکید کرد و افزود: تسهیلات به تعاونی بانوان، حمایت از تعاونی جوانان و توان یابان از دیگر برنامه‌هاست.

*  در بخش تسهیلات روستایی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان با کمک بانک‌ها به ‌ویژه بانک توسعه تعاون در بخش مشاغل روستایی اعطا شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان بر لزوم حمایت از تعاون و فرهنگ تعاونی تاکید کرد و گفت: با استفاده از تسهیلات رونق تولید تعاونی‌هایی که دچار مشکل و نیاز به گردش مالی و منابع مالی دارند مورد حمایت قرار گرفتند، استان گلستان در زمینه اعطای تسهیلات رونق تولید رتبه چهارم را در سطح کشور به دست آورد.

مازندرانی بیان کرد: در بخش تسهیلات روستایی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان با کمک بانک‌ها به ‌ویژه بانک توسعه تعاون در بخش مشاغل روستایی اعطا شد و تسهیلات پرداختی به ۶ هزار طرح با ۸ هزار فرصت شغلی انجام گرفت که ۲ هزار فرصت شغلی با همکاری بانک توسعه تعاون انجام شد.

به گفته وی؛ تفاهم‌نامه‌ای بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صندوق کارآفرینی امید منعقد شد که حدود ۸ میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت به ۲۰ تعاونی اعطا شود و این ظرفیت در حال افزایش است، ۱۸ میلیارد تومان را قول داده‌اند که به استان اختصاص دهند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان توضیح داد: ۵۵ طرح به مبلغ ۲۶ میلیارد تومان برای دریافت تسهیلات ارزان‌قیمت به صندوق کارآفرینی امید معرفی شدند.

* امسال تسهیلات مشاغل خانگی نسبت ‌به سال گذشته ۸ برابر افزایش ‌یافته است/  ۳۰۰ میلیون تومان وام ۴ درصدی برای تعاونی‌هایی که ۵ نفر را جذب و امکانات تولید در اختیار قرار دهند 

مازندرانی با اشاره به اینکه امسال تسهیلات مشاغل خانگی نسبت ‌به سال گذشته هشت برابر افزایش ‌یافته است، گفت: مشاغل خانگی ۲۴۰ میلیارد ریال از طریق بانک توسعه تعاون حمایت می‌شوند.

وی با بیان اینکه حمایت از شرکت‌های پشتیبان نیز در اولویت است، تصریح کرد: تعاونی‌هایی که پنج نفر را جذب و امکانات تولید در اختیار قرار دهند تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان با کارمزد چهار درصد به آن‌ها پرداخت می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان گفت: سعی داریم در بحث فرهنگ تعاون، آموزش، ارتقا و دانش تعاونی‌ها تلاش کنیم که سالانه دوره‌های مجازی برای مدیران هیئت‌مدیره و اعضای تعاونی‌ها اجرا می‌کنیم.

مازندرانی با بیان اینکه ۲ هزار و ۴۵۳ تعاونی فعال در استان داریم، بیان کرد: ۲۲ هزار و ۶۸۹ نفر در این تعاونی‌ها مشغول به فعالیت هستند.

* بیش ‌از یک میلیون گلستانی عضو تعاونی‌های مسکن‌مهر، مرزنشینان و سهام عدالت هستند

وی با اشاره به اینکه سامانه‌ جامع هوشمند تعاون به ‌منظور شفاف‌سازی فعالیت تعاونی‌ها راه‌اندازی شده ‌است، گفت: ۴۶ درصد این تعاونی‌ها در بخش صنعت و خدمات، ۵۴ درصد در بخش زیرمجموعه‌های کشاورزی فعالیت می‌کنند.

مازندرانی بیان کرد: با احتساب اعضای تعاونی‌های مسکن‌مهر، مرزنشینان و سهام عدالت بیش ‌از یک میلیون نفر عضو این تعاونی‌ها هستند.

انتهای پیام/۸۳۰۰۱

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه جامع گلستان تعهدات تعلل دانشگاه تعاون افزایش 8 برابری تسهیلات مشاغل خانگی سعید مازندرانی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان کار و رفاه اجتماعی استان گلستان برنامه های هفته تعاون بانک توسعه تعاون میلیارد تومان دانشگاه تعاون مدیرکل تعاون مشاغل خانگی راه اندازی تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۶۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد