Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، جلسه بررسی و ساماندهی سواحل روستا‌های چپاقلی و صیدآباد شهرستان بندر ترکمن با حضور جمعی از مسئولان استان گلستان برگزار شد. 

نماینده مردم شهرستان‌های غرب استان در مجلس شورای اسلامی در  این جلسه گفت: در سال‌های ابتدایی دهه ۷۰ با پیشروی آب دریا روستا‌های چپاقلی و صیدآباد دچار آب‌گرفتگی شدند که موجب جابه‌جایی ساکنین روستا به موقعیت فعلی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالجلال ایری ادامه داد: در حال حاضر مردم بومی منطقه به دلیل پس‌روی آب دریا اشتغال خود را که وابسته به دریا بود ازدست‌داده‌اند و مطالبه دارند تا در مکان قبلی روستا طرحی گردشگری ایجاد شود تا زمینه ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی برای مردم منطقه را فراهم کند.

او گفت: ایجاد اشتغال در مناطق مختلف باید بر اساس بستر‌ها و ظرفیت‌های محیطی هر منطقه باشد که در منطقه چپاقلی و صیدآباد این ظرفیت محیطی دسترسی به دریا است و این روستا‌ها با بهره‌مندی از این پتانسیل می‌توانند محل مناسبی برای توسعه فعالیت‌های گردشگری باشند.

نماینده مردم شهرستان‌های گمیشان، بندر ترکمن، کردکوی و بندر گز در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز گردشگری به سمتی رفته است که گردشگران به‌جای اقامت و حضور در هتل و مجموعه‌های مجلل غالباً تمایل به حضور در اقامتگاه‌های بوم‌گردی و فضا‌های سنتی را دارند و علاقه‌مندند ارتباط بیشتری با محیط برقرار کنند.

او گفت: این برقراری ارتباط با محیط و طرح‌های بوم‌گردی و سنتی می‌تواند یکی از ظرفیت‌های طرح گردشگری ساماندهی سواحل روستایی چپاقلی و صیدآباد باشد.

طرح ساماندهی سواحل روستا‌های چپاقلی و صیدآباد در حال تدوین است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گلستان نیز در جلسه بررسی و ساماندهی سواحل روستا‌های چپاقلی و صیدآباد، گفت: برای پیگیری ایجاد طرحی گردشگری در سواحل دارای پتانسیل روستا‌های چپاقلی و صیدآباد جلساتی را با اداره‌کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تشکیل دادیم و با بازدید‌های مختلف با حضور مدیران ملی، استانی و شهرستانی از منطقه، پتانسیل موجود ارزیابی و بررسی شد و در حال حاضر طرح جامعی برای ساماندهی سواحل این دو روستا در حال تدوین است.

احمد تجری ادامه داد: این طرح گردشگری در قالب فضا‌هایی ازجمله تأسیسات اقامتی، پذیرایی، بوم‌گردی، آبزی‌پروری، گردشگری ساحلی، تفریحی و.. در دست تهیه است تا پس از طی مراحل، دریافت مجوز‌ها و تصویب زمینه توسعه صنعت گردشگری در منطقه را فراهم سازد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان گفت: با تشکیل این جلسه به دنبال این هستیم تا با توجه به شرایط و قوانین دستگاه‌های اجرایی مرتبط با اجرای طرح گردشگری در ساحل روستا‌های چپاقلی و صیدآباد به تدوین و اجرای بهتر این طرح و درنهایت توسعه گردشگری و ایجاد اشتغال برای مردم بومی منطقه کمک شود.

او گفت: برای نخستین اقدامات نیاز است تا مسئولان محلی با تشکیل شرکت تعاونی از اهالی روستا‌های چپاقلی و صیدآباد برای دریافت مجوز‌های اولیه پیگیری کنند تا هم‌زمان با تدوین طرح جامع گردشگری منطقه، فرآیند اخذ مجوز‌ها اجرایی شود.

انتهای پیام/ق 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تدوین طرح جامع گردشگری سواحل گلستان روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۱۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ علی محقق اظهار داشت: خلیج فارس همواره محل تلاقی شماری از کریدور‌ها بوده و توجه به اینکه بنادر ایرانی در این زنجیره ایفای نفش کنند بسیار مهم است.

وی افزود: در بحث یکپارچه نگری توجه به نیروی انسانی از اهمیت بالایی برخوردار است که دانشگاه خلیج فارس می‌تواند نقش محوری در این موضوع داشته باشد.

محقق با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران به امنیت منطقه خلیج فارس توسط کشور‌های منطقه گفت: در راستای تحقق امنیت دریامحور تقویت همکاری‌های چند جانبه امنیتی از جمله مانور‌های مشترک نظامی مهم و پرمفهوم است.

رئیس اداره اسناد وزارت امورخارجه یادآور شد: رویکرد تقویت سیاست اهتمام به گسترش روابط با کشور‌های حاشیه خلیج فارس در سیاست‌های دولت سیزدهم مشهود است.

محقق با اشاره به اینکه تعاملات تاریخی و تمدنی خلیج فارس از موضوعات مورد توجه است گفت: نگاه استعماری در منطقه خلیج فارس از زمان پرتقالی‌ها و بریتانیایی‌ها که در این منطقه سیطره داشتند وجود داشته است.

وی افزود: این امر باعث شده بود تا کشور‌های استعماری همواره به دنبال این باشند که شمال خلیج فارس از جنوب آن جدا شود.

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • تصاویر اولیه از مراحل ساخت‌وساز ۳۲۰ میلیون دلاری امریکایی‌ها در سواحل غزه
  • باید به سواحل خلیج فارس به صورت یکپارچه نگریست
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • آمریکا تصاویر اولیه از اسکله موقت در سواحل غزه را منتشر کرد
  • برگزاری دوره‌های حقوقی و قضایی برای اعضای شورا‌ها در گلستان
  • موزه قجری در کاخ مخصوص